Randers Kræmmermarked   Tulipan Aktivitet   Bagagerumssalg

Aktiviteter til indsamling af penge

Lions Club Purhus har i tidens løb afholdt mange aktiviteter med det formål at tjene penge til de humanitære, almen nyttige og kulturelle projekter som klubben har villet støtte.

Af de tilbagevendende aktiviteter klubben afholder i disse år kan nævnes:

• Randers Kræmmermarked
    • Afholdes hvert år i maj måned i samarbejde med de øvrige Lionsklubber i Randers området.

• Bagagerumssalg
    • Afholdes i månederne april til september i samarbejde med de øvrige Lionsklubber i Randers området.
    Link: http://bagagerumssalg.dk/index.htm

• Doktorparkevent i Randers
    • Afholdtes i år i august måned i samarbejde med Randers Kommune og de øvrige Lionsklubber i Randers området.

• Afholdes i 2016 den 4. september de øvrige Lionsklubber i Randers området.

Link: www.Randersparkevent.dk

• Salg af tulipaner  •    april /maj  "Nej til Misbrug" aktivitet