Tulipandagen

Lions Club Purhus sælger tulipaner til virksomheder, forretninger og private i april måned.

Hvert år sælger Lions Club Purhus tulipaner. Overskudet går til projekter der retter sig mod misbrug af stoffer. Der satses navnlig på unge, og udelukkende forebyggende arbejde.

"Tulipandagen" er en fællesnordisk lions-aktivitet, som overalt synliggøres ved vort symbol, den sunde, røde tulipan ved siden af den grå, knækkede tulipan.

Salg af pins

Lions-klubberne sælger hele året pins med logoet "med Lions - mod misbrug".

Overskuddet ved salget går dels til lokale, misbrugsforebyggende aktiviteter, dels til "Lions Danmarks Misbrugspulje", som kan søges af de enkelte lionsklubber i forbindelse med iværksættelse af nye og meget pengekrævende aktiviteter mod misbrug.

Øremærkede arrangementer

Lions-klubberne arrangerer koncerter, cykelløb, loppemarkeder, o.l., hvor overskuddet er øremærket til misbrugsforebyggende arbejde i lokalsamfundet.