NYHEDER FRA LIONS PURHUS:

Randers Lydavis har modtaget kr. 10.000,-

Lydavisen er et nyt initiativ, hvor frivillige indtaler nyheder fra de lokale aviser, således at blinde og synshandicappede har mulighed for at følge med. P.T. udkommer lydavisen hver 14. dag på CD, men planen er at det skal være ugentlig..

Filmklubben i Fælleshuset har modtaget kr. 10.000,-

Fælleshuset i Provstegade er en sammenlægning af 5 mindre botilbud indenfor Autisme. Det er et nyt tltag for ca. 50 unge mennesker. En gruppe af dem har oprettet en filmklub, viser film hver anden onsdag. P.T. ses filmene på et almindlig fjernsyn, hvorfor de har ansøgt om midler til at indkøbe projektor, lærred, ledninger m.v.

Frivillighuset, Randers har modtaget kr. 20.000,-                fra LIONS i Kronjylland

Lions Club Purhus er en del af Lions i Kronjylland (Ialt 6 klubber)

Frivillighuset er en forening stiftet i 2001, der samarbejder med Dansk Flygtningehjælp.

Foreningen har til formål at fremme integration i lokalsamfundet og skabe dialog,

forståelse og tolerance mellem flygtninge, indvandrere og den øvrige befolkning.

Der er p.t. tilknyttet 35 frivillige, der hjælper brugerne med f.eks. lektiehjælp,

sprogtræning, kontakt til offentlige myndigheder, jobansøgninger og deltagelse i sociale

arrangementer af forskellig art o.m.a.

Huset i Østergade besøges hver dag i gennemsnit af flere end 30 brugere.

Lions Club Purhus havde 25 års jubilæum d. 12. november 2013.

I den anledning uddelte klubben donationer for kr. 110.000,- til forskellige aktiviteter:

• Bo- og Aktivitetscentret på Marienborgvej, Randers
  • Spentrup Ældrecenter