Hjem - Lions Purhus

Tulipan Aktivitet

Tulipandagen

"Med lions - mod misbrug" har gennem en årrække kendetegnet en massiv bekæmpelses-/forebyggelsesindsats mod misbrug.

Lions Purhus har siden klubbens start i 1988 solgt tulipaner hvert år til virksomheder, forretninger og private i marts/april måned.

"Tulipandagen" er en fællesnordisk lions-aktivitet, som overalt synliggøres ved vort symbol, den sunde, røde tulipan ved siden af den grå, knækkede tulipan.Mod Misbrug

Overskudet af salget går ubeskåret til projekter der retter sig mod misbrug. Især ungesmisbrug og følgerne deraf tages meget alvorligt i Lions.

Hvis du som: enkeltperson, foreningsrepræsentant eller en del af en gruppe står overfor problemstillinger i forhold til unges misbrug, inviteres du hermed til at kontakte den lokale Lionsklub i din kommune.

Det kan være at du har et løsningsforslag, men mangler en resource for at komme i gang. Lions kan måske hjælpe dig med det.

Det kan være, at du bare ser et problem, men ikke har ideer om, hvordan du løser det. Kommunen har som regel en resourceperson , som kan hjælpe og ofte sker det i samarbejde med Lions.

Kontakt Lions Purhus : purhus.lions ved lions prik dk